Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mit sportoljon a gyerek csillagjegyek szerint?

Melyik a legjobb sport a gyermekednek?

Fedezze fel, hogyan befolyásolja a gyermekét a csillagjegye természetes sportosságát.

Kos a csillagjegy

Tűz jegyuralkodó bolygója a Mars E

A boldog, lelkes Kos gyerek szereti, ha minden szem rájuk szegezi, a szemét és nem fél rúgni, kiabálni vagy ugrálni, hogy felhívja magára a figyelmet. Az öröm, a hang és a mozgás tökéletes kombinációja, amely minden gyakorlaton és előadáson teljes mértékben leköti a kos jegyű gyermekét. A győzelem vágya, a fékezhetetlen energia és a tettvágy különbözteti meg. Energiájuk túláradó, követeli, hogy jó irányba tereljék őket. Ha egy gyerekkel gyerekkorától nem foglalkoznak, akkor harcossá és zaklatóvá válhat. Nagyon szenvedélyes, nincs türelme. Szeret minden kérdést gyorsan megoldani, gyakran igénybe veszi a fizikai erőt. Ezért sikeres lesz az olyan sportágakban, mint a boksz, az autóversenyzés, a korcsolya, a birkózás, a karate, és a birkózás.

Bika b csillag jegyben született

Föld jegyuralkodó bolygója a Vénusz D

Bika gyerek természeténél fogva nagy fizikai erővel és kitartással rendelkezik. Szeretik fejleszteni a fizikai test szépségét.  Imádni fogja a golfozáshoz szükséges stratégiát és elhivatottságot. Bár lehet magányos sport (amelyet a bikajelű gyerekek időről időre értékelnek), ugyanakkor rendkívül versenyképes is lehet, ami késztetést ad arra, hogy folytassák a játékot. Ha egyszer érzi a győzelem ízét, megérti, hogy sikerül elismerést elérnie, és megmutatja benne rejlő kitartását. Sokan közülük a testépítésben és más, kitartást és kemény munkát igénylő sportágak bajnokai lettek.

Ikrek c-csillag jegyben született

Uralkodó bolygója a Merkúr-C

A társasági Ikrek gyerekek szeretik azt a sportot, amely rengeteg időt ad nekik arra, hogy utolérjék barátaikat. Örülni fog a lehetőségnek, hogy megmutassa kifogástalan lendületüket. Az iskoláztatás időszakában az, Ikrek gyerekek szinte minden sportágban kipróbálhatják magukat, változatlanul nagy ígéretet mutatva. Miután gyorsan elsajátítottak egy sportág alapjait, elvesztik érdeklődésüket iránta, és valami új sport után vágyakoznak. Igazán komoly eredményeket csak egy kortárs csapat támogatásával érhetnek el, egy olyan csapattal, amely nagy feladatokat tűz ki maga elé. Sportolóként az Ikrek reakciósebességükről, mobilitásukról és technikájukról ismertek. Az, Ikrek gyerekek csapatsportokban érzik magukat a legkényelmesebben: futball, kosárlabda, röplabda, jégkorong, távolugrás, magasugrás, kerékpározás, és a tánc. Hobbijaik és tehetségeik sokfélesége lenyűgözheti Öt.

Rák d-csillag jegyben született

Uralkodó bolygója a Hold B

Élvezni fogják csapattársaik bajtársiasságát, de nem gyakran emelik ki őket, ami fontos ennek az érzékeny, introvertált jelnek. Sok fiú született a rák csillagjegyben nagy szükségét érzik annak, hogy saját szemükben igazi férfiként megalapozzák magukat, és kötelességüknek tekintik, hogy hangsúlyosan férfias sportokat űzzenek. Sok lány igyekszik kerülni a fizikai aktivitást és a versenyeken való részvételt, szívük szerint azt gondolja, hogy a sport a férfiaké. Gyermekek számára nagyon fontos a szülők példája, ha gyermekkorától kezdve az egész családdal testneveléssel foglalkozik, ezáltal gyengéd szeretetet kelt a sport iránt. Semmi esetre se próbálja rákényszeríteni őket, hogy sportoljanak. Bármilyen kényszer csak fokozza távolról jövő félelmeiket. A Rák asztrológiai jegye a víz elemhez tartozik, amely számukra a legkényelmesebb környezet. Úszás, búvárkodás, mély búvárkodás és egyéb vízzel kapcsolatos tevékenységek.

Oroszlán csillag jegyben született

Uralkodó bolygója a Nap  A

Az Oroszlán csillagjegyben született gyerekek hajthatatlan akaratereje és erős vágya, hogy szupersztár legyen. Mindegyikük arról álmodik, hogy soha nem látott eredményeket és elismerést érjen el. Az oroszlán gyerekek, természetüknél fogva lusták. Oroszlánoknak hihetetlen mennyiségű bókra és figyelemre, dicséretre van szükségük. Csodálnod kell minden apró eredményüket, csak akkor másznak fel a létrán a sikerhez és a dicsőséghez! Ha szülők gyermekkorukban nem szánnak időt arra, hogy ösztönözzék a gyereket, akkor egy felnőtt Oroszlánnak nehéz lesz sportolni, mert azonnal jó eredményeket kell felmutatnia! Az oroszlánok természetüknél fogva erős személyiséggel rendelkeznek, így a harcművészetek, beleértve a karatét, és még sok mást, erősen illeszkednek ehhez a jegyhez.

Szűz f csillag jegyben született

Uralkodó bolygója a Merkúr C

A Szűz csillagjegyben született gyerekek olyan értékes tulajdonságokkal rendelkeznek egy sportoló számára, mint a fegyelem, a pontosság, az önigényesség és a ritka szorgalom. Gyengéjük a túlzott szerénység és saját képességeik alábecsülése, ami gyakran akadálya lehet sportkarrierjük fejlődésének. A Szűkeknek gyermekkoruktól kezdve ambíciót és önbizalmat kell kelteniük, dicsérettel növelniük kell az önbecsülésüket, és magas célokat kell kitűzniük számukra. Intellektuális képességeik olyan magasak, hogy könnyen megtalálják magukat olyan sportágakban, mint a sakk, labdarúgás, jégkorong, autóversenyzés, asztalitenisz, tollaslabda, kosárlabda. Bármilyen más sportág gyakorlása során egyéni megközelítés jellemzi őket. Barátságot és támogatást biztosít, miközben arra is tanítja a játékosokat, hogy elcsendesítsék az elméjüket. Ez a felbecsülhetetlen értékű készség segít a Szűz gyermekeknek életük más területein, amikor belső szorongással küzdenek.

Mérleg g csillag jegyben született

Uralkodó bolygója a Vénusz D

A Mérleg gyerekek jó alkatúak, és lenyűgöző önuralom árad a személyiségükből. A Mérleg gyerekeknek sportolniuk kell, hogy egyensúlyba kerüljenek az instabil idegrendszer és a kizárólag intellektuális tevékenységre való hajlamuk. Az a vágy, hogy mindenhol megtalálják a harmóniát, a szépséget és az egyensúlyt. Mérleget a páros sportágak sikerében: műkorcsolya, teniszúszás, lehetőséget kínál ezeknek a mini felnőtteknek, hogy elengedjék magukat, és szabadabbak legyenek. Ráadásul a Mérleg természetes hajlandósága miatt, hogy versenyképesek legyenek (még önmagukkal is), arra törekszenek, hogy tökéletesítsék úszásukat, és addig növeljék körsebességüket, amíg ők lesznek a legjobb úszók az egész medencében. Ennek a jelnek a kettőssége miatt azonban sok lányt éppen ellenkezőleg, vonzanak a tisztán férfias sportok.

Skorpió h csillag jegyben született

Uralkodó bolygója a Mars E és a Plútó J

Skorpió kisisten maga parancsolta, hogy sportoljanak, nem félnek a nagy terheléstől, a kiélezett versenytől vagy a támadó vereségtől. A Skorpiók sajátosságából adódóan sem sérülések, sem zúzódások nem állíthatják meg őket, hiszen a lehető legrövidebb időn belül megvan a varázslatos öngyógyító képességük. A nagyszámú rajongó jelenléte nemcsak nem zavarja őket, hanem további energiát is ad nekik. Különösen vonzódnak az olyan sportokhoz, mint az ökölvívás, a szabályok nélküli küzdelmek, a túlélési versenyek, valamint azok a szakágak, ahol ellenáll az elemeknek: kajak, vízi turizmus, jachtok, búvárkodás. A skorpiók, gyerekek, kamaszok nagyon erősek és magabiztosnak érzik magukat. Gyerekkorban mindenképpen ismertesse meg velük a sportot, hogy féktelen energiájuk ne az utcán és a bejáratban teljen, hanem a medencében és az edzőteremben.

Nyilas i csillag jegyben született

Uralkodó bolygója a F

A független, szabad szellemű Nyilas gyerekek minden olyan sportot élveznek, amely magában foglalja az elemeket (víz, tűz, föld levegő), és szinte minden sportágban kiválóak lesznek. Különösen szívesen próbálnak ki olyan dolgokat, amelyeket "szokatlannak" tartanak. Ezek a kíváncsi, bölcs lelkek szeretik azt az izgalmat, amikor egy hullámba eveznek, szabályozzák légzésüket és testtartásukat, és elkapják a tökéletes pillanatot. Sok idealista nyilas harcművészetben találja magát. Emellett lélekben közel állnak az olyan sportokhoz, mint az íjászat, a gerelyhajítás, a lovassportok és az ejtőernyőzés, az autóversenyzés. Nyilas nyugtalanságuk és türelmetlenségük miatt teljesen más tudományágak is elragadhatják őket, és csak az Ö által meghatározott sport segít elérni dédelgetett álmait.

Bak j csillag jegyben született

Uralkodó bolygója a G-H

Bakok, bármilyen sportágban, a kiválóságra törekedve. Fontos számukra, hogy ne csak eredményt érjenek el, díjat nyerjenek, hanem saját útjukat is kialakítsák a siker elérésére. Az elismerés általában nem azonnal éri. A kitartás és a türelem segít nekik túlélni a kemény versenyben. Szenvedélyesen vágynak a győzelemre, kimerítő edzéssel kimeríthetik magukat. Segíts nekik néha, hogy eltereljék a figyelmüket a sportolásról, pihenjenek a természetben, tanítsd meg őket pihenni. A Bakokat lenyűgözik a kockázattal járó sportok, mint például: hegymászás, alpesi síelés. Erős tulajdonságuk az állóképesség, ez segít eredményt elérni hosszútávfutásban, maratonin, egyszóval azokban a sportágakban, ahol a többi csillagjegy már rég feladta és kivonult a versenyzésből.

Vízöntő k csillag jegyben született

Uralkodó bolygója az HG

A Vízöntő kiszámíthatatlan mind az életben, mind a sporttevékenységek megválasztásában. Egyszerre több szekcióban is dolgozhatnak. Bármely szakágban az első sikert elérve, egy kis győzelemtől inspirálva azonnal ki akarják próbálni magukat valami másban. Annak érdekében, hogy gyermeklépést tudjon tartani és sikeres legyen, felkeltheti az érdeklődését egy olyan eredeti sport iránt, amely megfelel a kaland és a társasági élet változatos igényeinek. A Vízöntő a fejükben él, és a futás lehetővé teszi számukra, hogy ne csak a fontos dolgokon gondolkodjanak, hanem szerotoninszintet is adnak nekik, ami segít rendezni gondolataikat, cselekvési tervet készíteni, és kiizzadni a szükségtelen aggodalmakat, amelyek időnként sújthatják őket. A Vízöntőket vonzzák még az: tenisz, magasugrás és ejtőernyőzés, futball, kosárlabda, röplabda, autó és kerékpárverseny, talán a sakk is, de kétlem.

Halak l csillag jegyben született

Uralkodó bolygója az FI

Halak különösen nem szeretek olyan sportokat űzni, ahol a fizikai erő fejlesztése van előtérben. Inkább az olyan sportok vonzzák őket, amelyekben a testmozgások kecsessége, és szépsége nyilvánul meg.  A tenisz kiváló sport arra, hogy ezt a csillagjegyet összpontosítsa, hogy ne adják fel magukat, vagy ne ragadjanak bele egy érzelmi kerékvágásba. Azáltal, hogy a teniszlabdán tartják a szemüket, és átütik a hálón, egészséges, produktív módon irányítják érzéseiket, ami segít motiváltnak és elkötelezettnek maradni. A Halak gyerekeknek egyetlen gyenge pontja a fantáziák iránti túlzott hajlam. Irreális álmokba merülhetnek, és ott élhetik le életük nagy részét, és csak képzeletükben érhetik el az elismerést és a sikert. Segíts nekik, hogy minden álmukat vágyuk elérhető legyen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.