Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Számisztika cikkek!

Első bejegyzés

2022-február 4-től a Jang víz Fekete Tigris éve.

A Számmisztika segítségével, számítsa ki, hogy mire számíthat a 2022-es évben.

„A Tigris éve számmisztika szempontból kellemes változásokat ígér mindazoknak, akik szeretnek dolgozni és megbecsülik családjukat. Természetesen lesznek hirtelen fordulatok nem ott, ahol eltervezted, de minden változás minden bizonnyal pozitív és sokféle akvizíciót hoz magával. A friss tapasztalatok és érzelmek, más tevékenységek egyszerűen egy kicsit más útra vezetnek egy konkrét cél felé. Meg fog lepődni, hogy, mint kiderült, lehetséges volt. Ezért ne veszítse el a reményt, ha valami elromlik, vagy megszűnik a munkahelye. A Tigris akaratának - és ő meg fogja hálálni ezt a bizalmat.

Számoljuk ki a lélekszámunkat, és meg tudjuk, hogy mi várható a 2022-es évben. Nincs szükség bonyolult számításokra! Születési hónap+születésnap. Ha az eredmény kétjegyű szám, mint, akkor azt még egy-egy összeadási művelettel kell egyértékűre redukálni.

Példa:10+3=13=4-es a lélekszáma!

A 4-es lélekszámot olvassa el.

Lélek száma 1

Az egységek születési joguk szerint vezetők, ezért a Tigrissel együtt elkezdenek sikert elérni, és szerencsét vonzanak a vállalat számára, ahol dolgoznak. Valójában számos hasznos projekt végrehajtásával képes lesz hatékonyan alkalmazni tudását és készségeit. De ne vigyük túlzásba, a fáradtság és az alváshiány hatással lehet az egészségére. Próbálja úgy beosztani az idejét, hogy a végén legyen energiája a családjára és a barátaira. Ők lesznek kreativitásod és munkaerő-kizsákmányolásod forrásai. Ellenkező esetben az egoista megbélyegzése és az érzések lehűlése fenyeget. Támogatás nyújtása azoknak a hozzátartozóknak, akiknek anyagi segítségre van szükségük. Ez lesz az Ön befektetése egy virágzó jövőbe. Nem szabad azonban erőszakosan magával rántania azokat, akik nem akarnak semmit változtatni az életükön. Többek között az egységek számára 2022 az átalakulás és a változás időszaka lesz. A kilátásod soha többé nem lesz ugyanaz. Illúziók és légvárak fognak felrobbanni. A fő feladat, hogy minél jobban kiirtsd magadban mindazt, ami a fejlődést húzza és akadályozza. A jóga vagy a gyaloglás ideális hobbinak.

2-es számú lélek

A diplomácia és a mások érzelmeibe való behatolás rossz szolgálatot tesz. A Tigris évének tanulsága számodra: először magadra gondolj, és csak utána a többire. Ne próbálj többet adni, mint amennyit másoktól kapsz, különösen a szerelmi szférában. Ebben az év elején nem lesz minden zökkenőmentes. De ha megérted, mire van szükséged egy partnertől, akkor minden sikerülni fog. Tavasszal sok kettesnek nagyobb önbizalmat kell építenie, hogy megvédje karrierjét. A lendületed és az elhivatottságod a kezedben lesz. A legfontosabb, hogy ne félj cselekedni, mert számodra ez a materializáció éve. A lényeg az, hogy ne hagyjuk, hogy minden menjen a maga útján. Céljai eléréséhez rengeteg munkára van szükség. Egyébként, ha a tevékenységi kör megváltoztatásán gondolkodik, nyugodtan tedd meg ezt a lépést. Egy új szakma elsajátítása jó ösztönző lesz számodra. Ingatlanvásárlásra jó az év, de az esküvők, válások nem úgy alakulnak, ahogyan tervezted. Töltsön több időt a gyermekeivel. Ősszel kellemetlen meglepetések is előfordulhatnak.

Lélek száma 3

A 9 éves ciklus befejezésének egy éve van. Ez alatt a hosszú idő alatt rengeteg hasznos tudást és képességet halmoztál fel, de valamiért nem szeretnéd megosztani azokat! A Tigris nem hagyja jóvá az ilyen viselkedést, ezért egy egyszerű gondolatra készteti a hármasokat: egyszerűen meg kell osztani az emberekkel. Az év során olyan helyzet áll elő, amelyben a nagylelkűséged lesz a főszerep és sikerhez vezet. Minden ingatlanügyletből veszteséges marad. Utazz többet. Végül is az utazások során a magányos hármas ikrek hirtelen a szenvedélyek szakadékába merülnek. Csak rajtad múlik, hogy megéri-e folytatást adni egy forró románcnak, vagy tovább keresgélni a második fele után. Mindenesetre decemberig nem lesz unalmas a szerelem szférájában. Csak a munkáról ne feledkezzünk meg! Ha elkezdi késleltetni a feladatok ellátását, a kollégák bosszúja nagyon éles és kiszámított lesz. Vigyázz az egészségedre tavasszal menjen át az összes szükséges vizsgálaton, figyeljen a gerincre. Ha szükséges, kérjen időpontot egy csontkovácshoz.

4-es lélekszám

A négyesek ellenjavallt a nap alatti helyért folytatott küzdelemben. Főleg, ha nem teljesen őszinte módszerekkel. Nagyon kreatív vagy, és szeretsz különféle módszereket kitalálni az emberekkel való kommunikációra, de a Tigris nem helyesli a manipulációt. Ezért jobb, ha a tekintetét a karrier szférájáról az egészség szférájára fordítja. Munkája során már teljes a rend, de a belső szervek fokozott odafigyelést igényelnek. Ha úgy dönt, hogy komolyan felülvizsgálja étrendjét, akkor 2022-ben itt az ideje. Változtattam az étrendemen és valóban jobban érzem magam! Minden sikerülni fog, különösen egy hozzáértő táplálkozási szakember irányítása mellett. Tanuld meg értékelni azt, amivel rendelkezel, ahelyett, hogy egy kísérteties és általában szükségtelen álmot kergetnél.

5-ös lélekszám

A Tigris merész tervekkel fogja inspirálni az ötösöket. És célszerű hallgatni a 2022-es tulajdonosra. Ön már meglehetősen független és önellátó ahhoz, hogy drasztikus változások mellett döntsön - elhagyja a munkát és megnyitja saját vállalkozását. Igen, egy kicsit mérsékelnie kell a kéréseit, de szó szerint őszre megérti, hogy jó úton halad, és a nyereség a sarkon van. Ne feledje, hogy minden kockázatot ki kell számítani, ezért ne fektessen be kétes vállalkozásokba. A legjobb befektetés a bankbetétek, a nemesfémek és az ingatlanok. Talán valaki a családból megsértődik, hogy nem figyel eléggé rá. Próbáld meg nem kiengedni a gőzt, hanem egyszerűen magyarázd el a helyzetet. Sőt, augusztus-szeptemberben egy kellemes családi nyaralás meleg vidékeken vár mindenkit.

PL:8+6=14 =5

Ha augusztusban született, akkor az Anya égéségével lehet gondja, ezért figyelj oda az Édesanyádra!

6-os lélekszám

Az év eleji 6-os a dicsőség sugaraiban és a siker forrásaiban fürödnek. Ez a pénzügyi év az Ön számára. A Tigris azonban nem lazítást parancsol, hanem rögtön februártól kezdeni a megtakarítást. Először is, egy nyaralás ledöntheti, másodszor pedig egy új helyre költözés is lehet.  Tehát a javításra vagy lakásvásárlásra fordított pénz továbbra is hasznos. Ezért légy türelmes, mindig elemezze az aktuális helyzetet. Májusban féltékenységi rohamok léphetnek fel a második feled részéről, ezért próbálj meg jobban odafigyelni rá, és ne adj okot a gyanakvásra. Sőt, ez egy közeli személy, aki minden kérdésben hűséges asszisztenssé válik, és ismételten gyakorlati tanácsokat ad a munkával kapcsolatban. Ügyeljen az idős hozzátartozók egészségére, és gondoskodjon a gyomor-bél traktusról. Tartózkodjon az alkohol adagjának növelésétől.

7-es lélekszám

2022-ben az emberek végre értékelni fogják a 7-es zsenialitását! A Tigris sok esélyt ad arra, hogy elfoglalja helyét a nap alatt. Karrierje felfelé fog haladni, de lelassulhat, ha elutasítja a rendkívüli üzleti utakat. Ne próbálj harcolni, menj az árral, és a jutalom megtalál téged! Tekintse meg bármelyik vállalkozást egy új élmény szemszögéből. Az év gazdag misztikus eseményekben és sorsjelekben. Ezért nem szabad figyelmen kívül hagyni őket. És akkor megkímélheti magát az élet negatív aspektusaitól. A szerelemben is jön egy fehér csík. A szabad 7-esek házassági ajánlatra, esetleg esküvőre várnak. Ne késlekedjen túl sokáig ezzel az ünnepléssel. Hadd múljon el az év gazdája égisze alatt, aki értékeli a családalapítási vágyat. Ne add fel a sportot és a megfelelő táplálkozást. Nyáron törni akarsz, de abszolút nem éri meg. A formába hozás nehezebb lesz, mint korábban.

8-as lélekszám

A nyolcasok igazi realisták, de a Tigris évében erőltetni kell az intuíciót. Végül is ebben az időszakban mélyreható változások indulnak el az emberekkel való kommunikáció révén. Túl gyakran kezdenek előállni olyan helyzetek, amelyeket nehéz lesz csak a tények alapján értékelni. Ne feledje, hogy ha neked úgy tűnik, akkor valószínűleg nem úgy tűnik, de tényleg megtörténik veled. És az első benyomás az emberről általában helyes. Használja az intuícióját a munkájában, és nyerni fog. Az üzleti utak, új munkakapcsolatok kialakítása jó eredményeket hoz a jövőben. Ennek a jól bevált kommunikációnak köszönhetően képes lesz a jövőbeli projektek méretezésére. De a szerelmi kapcsolatokban csak az útban vannak. Sok 8-asnak józanul kell néznie a családot és a kapcsolatokat. Az érzelmek nagyszerűek, de próbáld meg időnként levenni a rózsaszín szemüvegedet. Ez segít a fiatal és szabad nyolcasoknak elkerülni a hibákat és az őszintén megbukott regényeket. Tavasszal vigyázzon a vesére, nyáron pedig próbáljon meg ne menni más kontinensekre. Ha nyaral, akkor közelebb az otthonához, különben a sérülések és a csalókkal való találkozások nem kerülhetők el.

9-es számú lélek

A Tigris azt tanácsolja a kilenceseknek, hogy cselekedjenek, de az érzelmeiket leküzdve. Ellenkező esetben olyan tűzifát fog törni, hogy barátokat és családtagokat kell segítségül hívnia. Természetesen segítenek megbirkózni bármilyen problémával, de jobb, ha semmit sem viszünk túlzásba. Próbáljon önfegyelemben élni, számolja ki lépéseit, így elkerülheti a munkahelyi hibákat és a kollégák együtt érző pillantásait. 2022 türelemre és elemzésre tanít. Ne add fel az ilyen hasznos tulajdonságokat. Az energiáddal együtt nyárra meghozzák gyümölcsüket. De télen vigyázzon a fül-orr-gégészeti szervekre, és ne hűtse túl magát, elhúzódó megfázás lehetséges. Ha valami újba kezdesz, kérj tanácsot idősebb vagy tapasztaltabb emberektől. De használja a válaszaikat, ahogy jónak látja. A szerelemben minden kétértelmű lesz, de áprilisra magától megoldódik a helyzet. Sőt, ezen a ragyogó érzésen keresztül minden téren siker vár rád.

                                                        Vége az első bejegyzésnek!

                                                             Második bejegyzés

                           2,Ön megvalósult személyiségszámok

Az ön megvalósult személyiségszám azt jelzi, hogy fejlődés tekintetében milyen eredményt akar a lélek, jelen életében elérni. Hatása mindaddig szunnyadóban van, amíg a felsőbb énnel való integrálásra sor nem kerül. A karmikus kihívások és a bolygón tapasztalható számtalan elterelő hatás miatt a lélek és a felsőbb én által vágyott cél elérése cseppet sem könnyű feladat. Ezt követően azonban egyre több megvilágosító pillanatban lesz részed.

Kiszámítása

Írjuk fel a nevünket, majd az összes betű alá írjuk alá a megfelelő számot. A két név számait külön-külön adjuk össze, majd a vezetéknév számából vonjuk le a keresztnév számát. Nem számít, hogy mínusz, vagy plusz szám jön ki, a számjegy a lényeges.

Példa: A vezetéknévre lesz szükségünk és a keresztnevünkre.

Vezetéknév: Eszenyi =40

Erzsébet=          10

40-10=30=3

Az ön megvalósult szám tehát: 40-10=30=3

A példánkban bemutatott személy önmegvalósítási száma 3-as.

1-es : Ráhangolódtál az isteni akaratra, és az akarat isteni és emberi oldalával egyaránt összhangban vagy. Mostanra megtanultál együttműködni minden testvéreddel, és többé nem akarsz dominálni sem, és akaratod mások felé való kinyilvánításától sem félsz. Ez még nem jelenti azt, hogy jól érzed magad mindenki társaságában, hiszen bizonyos rezgések egyszerűen nem tudnak teljesen kompatibilis módon érintkezni egymással. Jelenti viszont azt, hogy kialakult benned a személyiség egészséges tisztelete, és többé már nem leszel mérges másokra és nem ítélkezel felettem. Legnagyobb sikereidet különböző törekvések élén érheted el, ahol mindig vezetni, irányítani és intézkedni kell. Feladatod, hogy bárkivel, akivel csak találkozol, felkeltsd az eredetiség vágyát. Az 1-esek az üzleti és társadalmi életben függetlenek, akik mindig az újítások és a változások élén állnak. A művészetek és a szórakoztatás területén gyakran olyan ötletekkel, termékekkel rukkolnak elő, melyekről még senki nem hallott, és meg is valósítják elképzeléseiket.

2-es Magabiztosan működsz mindkét világban: belső világodban és a külső világban is. Az a könnyedség, amellyel belső síkról áthozod az információkat, a veled és másokkal kapcsolatos jövőbeli események már-már hátborzongatónak tűnő ismeretével ajándékoz meg. Képes vagy megfigyelni egy belső síkbeli ok külső síkbeli hatását. Szereped a hírvivő, aki az Ég döntéseit elhozza a Földre. Egymással szemben álló embercsoportok békéltetője és közbenjárója vagy. Bájos jellemed miatt a többiek kellemesen érzik magukat a társaságodban. Kedvességet és együttérzést adsz. Veleszületett intuícióval pontosan ráérzel, mire van szüksége a másiknak. Legjobban másokkal együttműködve tudsz dolgozni, és hasznodra van, ha a csoport tudatossággal együtt fejlődhetsz. Társadalmi kérdésekben a 2-esek a legfőbb támogatók, ha a világbékéről vagy egy közösség harmóniájáról van szó. Kiváló tárgyalási készség és diplomáciai érzékük közismert. Rendszerint az egyéni érdekek, egy nagyobb embercsoport érdekében való feláldozását vallják.

3-as Az öröm kiapadhatatlan forrása vagy. Jó híredet a beszéden, a zenén, a festményeken és az íráson keresztül osztod meg másokkal. Ihletettsége és élénk képzelőerőd tökéletes eszközül szolgálnak arra, hogy a megfásult világba több fényt lopj be. A szokásos gondolkodásmód és nyelvezet használatával is fontos és új tanulságokat tudsz tanításod során közvetíteni. Legyőzted a kreativitásoddal kapcsolatos bizonytalanságodat és a gátlásaidat. Most a teremtő érdeklődésed széles spektrumát meg tudod nyilvánítani, bárhová is irányít a felső vezetés. A már megtanultaknak köszönhetően könnyedén veszed életed tapasztalásait, biztosan egyensúlyoz férfi és női éned megnyilvánulásai között. Ez a belső összhang olyan meglátásokat adhat, amelyeknek köszönhetően képes vagy segíteni azoknak, akiknél hiányzik ez az egyensúly. Művészi és kreatív munkád ösztönzően hat a felső csak rákra, így képes vagy az emberiség törekvéseit emelni. Becsületesség és vidám természeted együtt olyanok, mint egy gyógyító.

4-es  Megtaláltad a bensőd szerinti munkát, és szereped betöltésével boldogan járulsz hozzá a nagy tervhez. Bár mások esetleg megpróbálnak rávenni, hogy lazíts és szórakozz egy kicsit, de honnan is tudhatnák, hogy milyen nagy öröm számodra, ha a rád kiosztott feladatot legjobb képességeid szerint végzed. A 4-es tudatosságának ezen a szintjén képesek hozzáférni az univerzális lenyomatokhoz, hogy megértsék a Föld konstrukció. Magasabb intuíciójukkal a Föld formaépítőivé válhatnak azon fáradozva, hogy az Égi királyságot megteremtsék itt a Földön. Született szervező vagy, ám módszeres alaposságod nagyon megterhelő lehet a gyorsabb rezgésű számoknak. Ha egy határidőt elvállaltam, akkor lázasan dolgozol, hogy a feladatot időben elvégezd. Munkádat büszkeséggel végzed, és ez meg is látszik eredményeken. Egyenes vagy és elkötelezett, önfegyelmed pedig irigylésre méltó.

5-ös Végre  eloldottad magad életed béklyóitól, és a szabadság kitörő érzése tölt be, mert felismerted, hogy a szabadság az isteni törvények iránti hűségből ered. Mesteri módon bánsz érzékeid és elméd alacsonyabb rendű késztetéseivel, tudatodat érzékeid és kíváncsi elméd fölé emelted. Képes vagy belső érzékelésed kivetítésével elutazni a világ legkülönbözőbb helyeire, és a történéseket több szinten megtapasztalni. Kiterjedt érzékelő tudatosságod számtalan olyan új ötlet, gyors megoldás és alternatív módszer felbecsülhetetlen forrásának bizonyul, amelynek fontos szerep jut abban, hogy az emberiség megfelelhessen azoknak a kihívásoknak, amelyekkel az átmenet időszakának soron következő éveiben szembe kell néznie. Lehetőséged lesz utazni, a legkülönfélébb hátterű és gondolkodású emberekkel érintkezni. Lebilincselően tudsz történeteket mesélni, ezért hatásos előadó és tanár lehetsz. Kapcsolatban, magabiztosan éled át életed történéseit, és boldogan nézel a rád váró események elébe.

6-os Megértésre jutottál az emberiség szolgálatára vállalt szerepekkel kapcsolatban. Minden nap betölti szívedet az öröm, hogy segíthetsz, és hálát adsz, amiért szolgálhatod Istent és az embereket. A munkával töltött órák hosszúak lehetnek, az érte járó fizetség pedig csekély, de az önzetlen szolgálatban tett erőfeszítések gazdagon kamatoznak a karmikus „főkönyvi mérlegen”. Életedben olyan magas ideálokat követsz, amelyeket mások még elfogadni sem képesek, nem hogy követni. De csak akkor tudod elérni ideáljaidat, ha egységbe vagy önmagaddal, ha megtanultad elfogadni önmagad és másokat. Született tanácsadó és segítő vagy, gyakran úgy is utalnak rátok, mint kozmikus anyára/apára. Nagylelkű vagy, ha segítségnyújtásról van szó, már meg tanultál elvárások nélkül adni. Hasznos, ha a zenével, színekkel és rezgésekkel kapcsolatos tudásodat a másoknak nyújtott érzelmi tanácsadásba beépíted.

8-as Az emberek magától értetődően fogadnak el vezetőjüknek, és tartják tiszteletben döntéseidet. Tekintélyeddel és hatalmaddal meg tanultál az isteni törvényekkel összhangban lenni, a felső vezettetés szerint élni, ezért az élet szinte magától, hatalmi, sőt parancsnoki helyzetekbe juttat. Mindaddig, amíg az egyetlen Forrást tekinted, parancsolnak, sikereidnek nem lesz korlátja. Élő példaként szolgál arra, hogyan lehet a manifesztáció törvényeit helyesen működtetni a megfelelően végzett vizualizáció, az isteni segítségbe vetett bizalom, az érte érzett hála és a kapottaknak az emberiség javát szolgáló felhasználása által. Minden megnyilvánulási szinten mesterré váltál, és ehhez módod lesz másokat is hozzásegíteni. Gyakran olyan helyzetbe kell belépned, amelyek megromlottak, és felfrissítő új vezetés után kiáltanak. Számodra pedig nincs is ennél vonzóbb kihívás. Ilyenkor hagyod, hogy a többiek is meg tanuljanak hinni és bízni saját lehetőségekben.

9-es Tudatfejlődésed fordulópontjához érkeztél: mesteri tudásra tehettél szert a rezgésminőségekkel kapcsolatban, ezért most univerzális segítőként szolgálhatsz. E szám tanításait különösen nehéz megélni, mert ennek része az egóhoz és a személyiséghez való ragaszkodás elengedése. Meg kell tanulnod a világban, de nem a világ részeként élni. Intuícióddal ráhangolódsz a belső síkokon épp most formálódó jövőkép lenyomatok, és szerepet kapsz abban, hogy ezek az álmok világunk tényleges valósággá válhassanak. Amikor megtanulod elengedni felsőbbrendű éned anyagi javak, gazdagság, hatalom és elismerés iránti vágyait, mindez könnyen és magától jön. Egyetemes szeretetet és ajándékaidat nagylelkűen megosztod embertársaiddal, segíted a szegényeket és a hiányban szenvedőket, bátorítást adsz az elnyomottaknak és megadod másoknak a felelősség felvállalásához szükséges támogatást. A társadalomban a szolgálat széles országútját keresed, és az egész emberiség javát szolgáló ügyek mellé állsz.

                                              Vége a 2-ik bejegyzésnek

                                                          Harmadik bejegyzés

                                  3-Gyermekkori sérülések

Gyermekkorban mindenkit érnek negatív élmények, melyeket sérülésként élünk meg. Ezek a kellemetlennek megélt érzelmi tapasztalatok segíthetik, de hátráltathatják is a személyiségfejlődésünket.

Így számolod ki

A gyermekkori sérülések számát a lélekszámból lehet megfejteni, melyet a Neved magánhangzóinak összege ad meg. Írd fel egy lapra a nevedet, majd keresd ki a magánhangzókhoz tartozó számokat. Az ékezetes magánhangzók esetében válaszd az ékezet nélküli magánhangzókat.

ESZENYI  ERZSÉBET

5+5+9+5+5+5=34=7

A gyermekkori sérülést a születési hónap, és a születési Nap szám összeadásával is ki számolhatjuk. Én mindkettővel ki szoktam számolni, a születési hónap nap összeadásával ismét sok információt kapunk a gyermekkorunkról. A gyermekkori sérülések-életünk végéig elkísér. Sokan úgy gondolják, hogy azt már rég elfeledték, de sajnos ez nem így van.

Példa

10 hónap 3

10+3=13=4

A belső gyermek száma=4-es

A belső gyermek szám azt mutatja meg, hogy korai éveidben milyen élmények értek a szüleiddel kapcsolatban, és hogy ezekből milyen tapasztalatokat szereztél, illetve, hogyan hatott mindez a lelki fejlődésedre. A belső gyermek számának kiszámítása nagyon egyszerű. Mindössze a születésnapod számaira lesz csak szükséged. A születési hónap számához kell hozzáadni a születési nap számát.

1-e : Kiskorodban valószínűleg erős akaratú szülőkkel éltél, és sokszor kerültél szembe tekintély pozícióban lévő agresszív emberekkel. Megfélemlítettek és feltehetően bántalmaztak is. Saját identitásod megerősítésére törekedtél, és valószínűleg sokszor fellázadtál azok ellen, akikről úgy érezted, hogy elnyomnak téged. Erős identitást fejlesztettél ki, és hited szerint módod lesz megmutatni a világnak, hogy mire vagy képes. Mindazonáltal, ehhez még számtalan akadályt kell legyőznöd. Később is még sok olyan helyzetekbe kerültél, amelyekben személyiségedet önérvényesítően és erőteljesen kellett kifejezned. Mivel ez csöppet sem volt könnyű, sok haragot cipelsz magaddal. Akaratod helyes használatát tanulod, és felismered, hogy ugyanúgy tisztelned kell mások akaratát, mint sajátodat. Most könnyebb lesz elérned azt, amit akarsz, és mivel önérvényesítésed érett, és közvetlen módon nyilvánul meg, kedvezőbb fogadtatásban részesül, a külvilág részéről.

2-es Fiatal korodban vélhetően beleragadsz a részletekbe, és elkeserít, hogy a végtelen sok értelmetlen társadalmi elvárás mennyi kicsinyeskedést szül a környezetedben élőkben. Szüleid és tanáraid túlságosan sokat kritizálnak, és azt az érzést keltik benned, hogy nem felelsz meg a kor elvárásainak. Ez mély és fájdalmas nyomot hagyott a lelkedben. Pletyka, kicsinyesség és fölösleges félreértések is nehezítik az életedet.Kezded felismerni a mindennapi érintkezések jellegzetes viselkedési zavarait. Tudatossá válsz arról, miért nem akarnak az emberek érezni, vagy miért kicsinyeskednek, és ekkor már magadban is képes vagy meglátni ugyanezeket a hibákat. A viselkedési zavarok felismerésével lehetőséget kapsz arra, hogy elengedd őket életedből, és társadalmi érintkezéseidet egészségesebbé tedd.


3-as : Valószínűleg olyan családi környezetbe születtél, amelyben az érzéseket elfojtották, ezért a spontaneitás és a kreatív késztetések megélésére alig volt mód. A szexuális elnyomás, sőt a szexuális erőszak is erősen lehetséges ennél a kombinációnál. Kreativitásod kiélésére sem igen kaptál lehetőséget. Elképzelhető például, hogy bár kiváló zenei tehetséged volt, a családodnak nem volt pénze arra, hogy megvegye neked a tanuláshoz szükséges hangszert, vagy beírasson egy zeneiskolába. Most sokkal inkább ki tudod már fejezni érzéseidet és érzelmeidet, talán feltárod gyermekkorod keserűségét és csalódottságát. Valószínű, hogy aktívan részt veszel valamilyen művészi önkifejezésben, vagy szórakoztatásban, esetleg a médiához kapcsolódsz valamilyen módon. Az éneklés, tánc, írás és a kommunikáció egyéb formái kapnak hangsúlyt az életedben.

4-es Valószínűleg olyan családba születtél, amelyben az egyik, vagy minkét szülő a munka megszállottja volt, vagy kényszeresek voltak abban, amivel foglalkoztak. Ezt te valószínűleg úgy élted meg, mintha a munka miatt elveszítetted volna a szüleidet. Minél többet voltak távol tőled egykor szüleid, annál nagyobb a zavar, a fájdalom és a harag most a belső gyermekben, akinek hiányzik a szülei szeretete. Gyermekkorod emléke tudattalanodban még most is el van tárolva, ezért erős hajlamod van a munka szabotálására. Ebből következően korai éveidben sok küzdelem kapcsolódhat a munkádhoz és a szakmai életedhez. Azért küzdesz, hogy megtaláld saját célodat és a szíved szerinti munkát. Rájöttél, hogy csöppet sem leszel attól boldogabb, ha társadnak, vagy valaki másnak a kedvében járva azt teszed, amit ő szeretne. Legyőzöd a halogatásra való hajlamodat, és rátalálsz valami olyan dologra, amit valóban teljes szívből szeretnél csinálni, azaz nagy esélyed van arra, hogy megtaláld életed munkáját, és kiteljesedj benne.

5-ös Nagyon valószínű, hogy olyan családban nőttél fel, amelyben meg kellett küzdeni az alkoholizmus és/vagy a függőségek és erőszak mintáival, még akkor is, ha látszólag semmi jel nem utalt rájuk, és a látszatra minden helyesen, a társadalmi elvárások szerint zajlott. Ennek valószínűleg az volt az oka, hogy családod megpróbált szakítani a generációs mintákkal. Ez az időszak sok élvezetes tapasztalatot is tartogatott a számodra. Valószínű, hogy utazásokban gazdag volt, és a legkülönfélébb tapasztalások és élvezetek számtalan lehetőségét hozta el számodra. Meg tanulsz uralkodni az érzékeid felett. Életed második szakasza az élményektől való függőség és az egészséges, az életet támogató tapasztalatszerzés közötti különbségek, felismeréséről szól. Valószínűleg rengeteget utazol, és sokat forogsz különböző érdeklődésű és kulturális hátterű emberek társaságában. Élményeid saját identitásod megismeréséhez vezetnek, és felismertetik veled azt is, hogy mi segíti leginkább folyamatos lelki-szellemi fejlődésedet.

6-os  Életedet valószínűleg megkeserítette a szüleid feszült kapcsolata, ezért most problémáid vannak a bizalom és meghittség terén, és személyes kapcsolataidban nem tudod felismerni a határokat. Most nem mások elvárásaival foglalkozol, hanem meg tanulod tisztelni a belső érzéseidet. Ez a tanulókör a kapcsolatokról szól, ezért már korán szembe kerülsz minden bizonnyal a válás és elválás kérdésével.Életed második szakasz egyfajta rendrakásról szól a bizonytalanságok, valamint a bizalommal, elköteleződéssel és határokkal kapcsolatos témák között. (sajnos ez is megtörtént). Kezded megtanulni, hogy nincsen fontosabb kapcsolat a világon, mint az önmagaddal való kapcsolat. Ahogy ezen az öngyógyító folyamaton áthaladsz, életed minden területén sokkal egészségesebb kapcsolatok kialakításába kezdhetsz.

7-es  Korai éveidben elszigeteltnek érezhetted magad, és ezért visszahúzódóvá váltál. Mindig is szeretted azokat a nyugodt perceket, amikor tapasztalásaid tanulságát rendezgethetted magadban, ami miatt sokan távolságtartónak és megközelíthetetlennek tartottak. Fejedben egy csomó érzelmes történés játszódhatott le, és előfordulhattak olyan pillanatok is, amikor távoli, elvont birodalmak tündöklő fényességébe vetítetted ki érzékelésed. Életed második szakasza a befelé fordulás, az önvizsgálat, és az ötletek kézzel fogható megvalósításának ideje. Most is örülsz a nyugodt perceknek, amikor elmerenghetsz azokon a rejtélyes dolgokon, amelyeket megfejteni szeretnél. Hiszen annyi minden van, amit meg kellene tanulni, és olyan sokféleképp lehet a dolgokat látni. Most arra összpontosítasz, hogy vajon milyen hitrendszer lenne a legmegfelelőbb a számodra, és hogyan tudnád azt földi tapasztalásaid mindennapjaiban alkalmazni. Mély vallási és spirituális impulzusok személyiséged misztikus oldalának felfedezésére ösztökélnek.

8-as Fiatalságodat a tekintély pozícióban lévő személyekkel való küzdelem és a hatalommal kapcsolatos leckék jellemzik. Valószínűleg olyan helyzetekben találod magad, amelyekben szigorú vallásos elveket, esetleg merev társadalmi szabályokat erőltetnek rád. Mások hatalmi törekvései akadályozzák önismereted és belső erődbe vetett bizalmad kifejlesztését is. A pénz és a hatalom viszonyával kapcsolatos néhány kemény lecke megtanulása vár rád. Később, életed második szakaszában, a hatalom és a szabályok korábban rád erőltetett, és a magasabb törekvéseiddel ütköző kérdésekkel kell megbirkóznod. Megtanulod megszabni határaidat, egyben elhatárolódni szüleid működésképtelen elveitől. Ahogy megtalálod azt, ki vagy te, egyre inkább kész vagy a vezetői szerepre és a felelősség felvállalására is. A pénz megszerzésének és kezelésének sikeres módját tanulod.

9-es Fiatalságod sok küzdelemmel, csalódással, késleltetésekkel és érzelmi kilengésekkel járhatott. Gyakran érezhetted úgy, hogy az élet minduntalan úttorlaszokat állít eléd. Rendre olyan helyzetekbe kerültél, amelyekben gyengeségeiddel és működésképtelen mintáiddal kellett szembesülnöd. Mindamellett, amikor egy negatív minta ismételten felmerül életedben, újra lehetőséget kapsz arra, hogy felismerd azt, és elengedésén dolgozz. Mivel a 9-es az álmok és vágyak száma, fiatalságod egyben a jövőbeli tervek megalapozásának ideje is, bár ebben az időszakban inkább a késleltetések valószínűbbek. Türelmet kell tanulnod. Életed második szakaszára is jellemző lesz a küzdés, azzal a különbséggel, hogy most sokkal nagyobb az esély a negatív oldallal való sikeres munkára és az álmok valóra váltására- feltéve, hogy tudatosan felvállalod a felelősséget személyes fejlődésedért. Ez a rejtett tehetségek felfedezésének ideje, mely nyilvános fellépésig is eljuttathat. Ugyancsak hozhat ez az időszak egzotikus utazásokat és különleges emberekkel való találkozásokat.

                                         Vége a harmadik bejegyzésnek

                                                           Negyedik bejegyzés

  4- bejegyzés = Hogyan áramlik feléd a pénz      

Napjainkban egyre fontosabbá válik a pénz. Igen, vannak emberek, akiknek a számában megjelenik az, hogy a pénzzel bizonyos értelemben többet vagy másképp kell foglalkozniuk. Mindannyian szeretnénk tudni, hogy mi vár ránk belátható időn belül a pénzügyi szférában. Számos jele van annak, hogy az anyagi gazdagság az életed részévé válik. A karakterednek számos negatív tulajdonsága lehet, azok kialakulása, amelyet irányíthat, és ha szükséges, elnyomhatja. A következő jellemvonásokról beszélünk: önzés, parancsra való hajlam, mások véleményének elutasítása, túlzott önbizalom és néha tétovázás és határozatlanság. Gyakrabban, mint nem, a saját elménkben lévő akadályok megakadályozzák, hogy meggazdagodjunk. Ha azt hiszed, hogy semmi sem lehetetlen, akkor már jó úton jársz, ami gazdagsághoz, sikerhez és egyetemes elismeréshez vezet.

Van egy célod

Ha egy személynek célja van, akkor a belátható jövőben el fogják érni. A siker egyetlen feltétele, hogy a cél felé haladjon. Beállíthatja magát a legambiciózusabb feladatra, és mindent megtehet annak teljesítéséért. A második forgatókönyv mindannyiunk számára a legkedvezőbb. Próbáljon megvalósítható és egyszerű célokat kitűzni, amelyek egy nagy és globális célt adnak hozzá. Tehát lépésről lépésre bármit elérhet. Csak egy kis hitre van szükséged magadban és türelemre. Az a személy, akinek nincs célja, olyan, mint egy hajó vitorlák és kormánykerék nélkül. Az ambíció, az álmok és a tervek energiával töltenek el minket. Álom és szenvedély nélkül a kedvenc üzlete iránt nem lesz képes gazdagabbá válni.

Az anyagi lehetőségeiden belül élni

Amikor egy személy megvásárolja, amit tud, és nem azt, amit akar, nem kerül adósságba. Vagyona lassan, de biztosan növekszik. Ilyen körülmények között egy személy elhalaszthat valamit a jövőre nézve. Sok példa van arra, hogy a gazdag emberek, akik sok pénzt keresnek, egyetlen forint sincs a zsebükben, mert az eszközeiken túl élnek. A luxus utáni sóvárgás még a leggazdagabbakat is elpusztítja, nem is beszélve azokról, akiknek a fizetése sok kívánnivalót hagy maga után.

Hajlékonyság

Először is az energiarugalmasságot jelentik. Ha valami felzaklat minket, az energiamezőnk gyengébbé válik, de az önbizalommal rendelkező emberek tovább haladnak, mert az aurájuk nem szenved problémáktól. Az energiarugalmasságot olyan emberek birtokolják, akik mindig tudják, mit tegyenek magukkal. Ha nem sikerült megszerezniük a kívánt munkát, nem veszítik el a szívüket, folytatva a keresést. Valami újban próbálják ki magukat, ha a szokásos szféra nem hoz elégedettséget vagy jövedelmet. A pénzügyi siker mindig várja azokat, akik érzelmileg rugalmasak, a karakter szempontjából. Annak, aki egy fedél alatt bárkivel kijöhet, mindig nagyobb esélye van a sikerre, mint annak, aki konfliktusba kerül, esküszik, nem tudja, hogyan kell tárgyalni.

Optimizmus

A pozitív gondolkodás ereje hatalmas és határtalan. Ez nem jelenti azt, hogy ha kirúgnak a munkádból, akkor jól kell érezned magad, és nem kell tenned semmit. Az optimizmusnak és a pozitív gondolkodásnak szövetségeseknek kell lennie, ha egy személy tökéletesen megérti, hogy a nehézségek erősebbé teszik. Amikor az egyik ajtó bezárul, az optimista emberek visszafordulnak, és új ajtókat keresnek. A pesszimisták nem tudnak visszafordulni, ezért szomorúak, amikor zsákutcába jutottak. Ez a rossz megközelítés.

Önfejlesztés

Soha, semmilyen körülmények között ne hagyd abba a fejlődést. Az a személy, aki nem dolgozik Önmagán, meggazdagodhat, de nem lesz képes fenntartani a jólétet. A modern világban minden ugrásszerűen fejlődik. A világnapokon belül felismerhetetlenné válik. Sőt, az önfejlesztés jobbá, magabiztosabbá, boldogabbá tesz minket. Ez is óriási hatással van a pénzügyi sikerre. Az a szakember, aki új ismereteket kap, mindig a lovon van. Azok, akik régi tudással működnek, és nem kapnak új tapasztalatokat, megállnak, és mindent elveszíthetnek.

Önfejlesztés fizikai szinten is fontos.

Mindenkinek ajánlom, a sportot, a fizikai gyakorlatokat. Ez jelentősen erősíti a biomezőt és az energiát. Tanulmányok szerint a sportolók 20-25%  termelékenyebbek a szellemi munkában. Ha a test jó állapotban van, kedvező hatással van a csak rák munkájára, ami viszont segít a különböző munkalehetőségekben.

Csak az büszkélkedhet pénzügyi jóléttel, akinek az a célja, hogy sikeres legyen. Először a kedvenc vállalkozása nem hozhat jövedelmet, de aztán a sikert és a professzionalizmust az egyik vagy másik irányba átváltják pénznemre. A pénz hajszolása a visszaút, a zsákutcába vezető út.

Meg kell gyújtania néhány ötletet, meg kell állítania egy grandiózus célt, de ne forduljon el tőle, ha a nehézségek útközben találkoznak. A siker és az élettapasztalat életünk legnagyobb aranya

Nincs fukarság

A pénz vonzerejének második aranyszabálya így hangzik. Csak a nagylelkű emberek gazdagok és elégedettek ezzel az élettel. A nagylelkű emberek nagyobb valószínűséggel mosolyognak a szerencsén, gyakran találkoznak jó társakkal és segítőkkel az úton. A kedvesség és a nagylelkűség új utakat nyit meg számunkra, és segít abban, hogy boldogok legyünk. Adj, hogy megkapd.

Fegyelem

Néha reggel felkelünk az ágyból, és azt gondoljuk: ma nem akarok dolgozni, annyira fáradt vagyok, hogy ezt már nem tudom megtenni. Ha minden alkalommal követed az ilyen gondolatok vezetését, akkor minden siker örökre eltűnik, és nem tér vissza.

Akkor is cselekednie és dolgoznia kell, amikor nem akar. Szükség van egy bizonyos ütemterv kidolgozására annak érdekében, hogy szigorúan meghatározott időben pihenjen. Ha nincs inspiráció a nagy eredményekhez, akkor kis lépéseket tehet a cél felé - ez sokkal jobb, mint az állásidő és a tétlenség.

A sikert csak kemény munkával, munkával és erőfeszítéssel lehet elérni. Előfordul, hogy csoda történik, és kiderül, hogy néhány problémát gyorsabban megold, de nem mindig kell remélnie ezt. Így alakul ki a jellem, az akaraterő, erősödik az energia, és eltűnnek a siker útjában álló negatív programok.

A megfelelő környezet

Azt mondják, hogy minden felnőtt nem egyedülálló ő egy sor olyan tulajdonság, amely azokhoz tartozik, akikkel valaha is kapcsolatba lépett, barátok voltak és dolgoztak. Ha folyamatosan forogsz azok között, akik nem hisznek a sikerben, negatívak a gondolataikban, akkor nehéz lesz elérni a boldogságot és az anyagi jólétet.

Ha van egy vágy, hogy sikeres legyen ebben az életben, akkor kifinomult, kedves és céltudatos emberekkel kell körülvennie magát. Csak ők segíthetnek abban, hogy önmagunk legjobb verziójává váljunk. Önként vagy akaratlanul megosztják erőteljes és kreatív energiájukat, szerencséjüket, inspirációjukat és lelkesedésüket.

Mindenki, aki megtaníthat nekünk valamit, nagyon fontos. Meg kell tanulnod értékelni valaki más segítségét és tapasztalatát. Ez lehetőséget ad arra, hogy bölcsebbé, intelligensebbé, sikeresebbé és általában jobbá váljunk.

Képesség az intuíció meghallgatására

Nem minden és nem mindig történik a világunkban nyilvánvaló módon. Néha az emberek úgy érik el a sikert, hogy hallgatnak a szívükre. A belső hang segíthet nehéz helyzetekben, valamint új hobbik keresésében, problémák megoldásában. A gazdag és sikeres emberek időről időre hallgatják a szív hívását. Ez lehetőséget ad számukra, hogy bővítsék képességeiket, vagy időt és energiát takarítsanak meg. Az intuíció gyakran a helyes útra vezet minket.

Elsőként nézzük meg a név számunkkal  , és végezetül az Élet feladatunkkal a születési év, hónap nap.

A 4-es, 6-os, 8-as és 9-es számokra vonatkozik.

Ha ezeknek a számoknak a tulajdonosa vagy, mindig a pénztárcájában lesz pénz!

Gazdagság, vagyon száma kódja!

A gazdagság száma a Numerológiában lehetőséget ad arra, hogy megértsük a pénzügyi potenciánkat. A személyes vagyonkódexet születéskor kapjuk, és egész életében vele marad. Nem minden szám vonzza a sikert, de helyes használat esetén lehetővé teszi a sok veszteség és csalódás elkerülését.

Hogyan számítsd ki a pénzed és a vagyonod számát?

A pénz Numerológiában a számításokat egy személy születési száma, valamint a Neve alapján számoljuk ki. Nőknél számolhatjuk a lánykori nevét, és ki számolhatjuk a keresztnevével is. Ehhez használja a betűk számokhoz való levelezésének táblázatát. A keresztnevünk nagyban befolyásolja a hétköznapi kapcsolatainkat, míg a teljes nevünk egész életünkre (munka, üzlet, hivatalos ügyek stb.) kihatással van. Ha, az évek folyamán változott a keresztneve, akkor azzal is ki számolhatjuk, és a házasság kötésünk utáni Asszony névvel is.

Ne feledje, hogy a számítás során nem csak is a születésnapi számmal számoljuk ki a pénz számát.

Példa:

A betűk számértéke:

1 - A, J, S             4 - D, M, V              7 - G, P, Y

2 - B, K, T            5 - E, N, W              8 - H, Q, Z

3 - C, L, U            6 - F, O, X               9 - I, R

A Lánykori nevem 5-ös a születési napszámom 3-as.

3+5=8-a SzaturnuszG- száma

A keresztnevem:1-es

1+3=4

A keresztnevem 35-Zsóka=9 a Mars-E száma

9+3=12=3

A házasság kötés utáni Asszony nevem=2-es

2+3=5

Tehát az érték, amire szükségünk van. Ahhoz, hogy megértsük, mit jelenthet a vagyon száma, hogy a pénzügyi jólét hordoz-e, vagy sem.

A Numerológiát azért szeretem, mert sokféle képen tudjuk kiszámolni, hogy mi várható az életünkben.

A lánykori nevemmel és a születésnapommal, mint látjuk a 3+5=8-as, és végén ismét látjuk a 8-as számot az életfeladatommal is jelen van. A végén az sorsmisszió számmal számoltam, és ne lepődjenek meg, hogy a számok értéke nem egyeznek. Számomra nagyon érdekes ez a számítás bízom benne, hogy mindenki megtalálja az adataiban az anyagi biztonságot.

Pénz száma 1-es a Nap száma A

A kezdetet szimbolizálja, mivel ez az első. Bár nem a legsikeresebb, jólétet hozhat, a pénzügyekhez való megfelelő hozzáállással. Azok a személyek, akiknek 1-es kóddal rendelkeznek, minden esélyük megvan arra, hogy sikeres vállalkozást indítsanak és hozzanak létre. Az 1-es nek nincs hirtelen szerencséjük a pénzzel, ezért nem szabad szerencsejátékba sok pénzt befektetni. Csak a saját munkájával, megtakarításaival és a pénzeszközök megfelelő ártalmatlanításával kereshet. Ezen kívül a stabilitás, a pontosság szimbóluma. Nem ajánlott leértékeléseknél sem vásárolni. Felelősségteljesen kell költeni, és akkor a szerencse vonzódik, de mint tudjuk semmi nincs kőbe vésve. Az első és legfontosabb - határozza meg a pénzhez való hozzáállását. Hozz tudatos döntést, hogy sokat keresel. Írd le pontosan, mennyire van szükséged minden szükségleted kielégítéséhez, találd meg a módját pénzügyi célod megvalósításának.

Pénz száma 2-es a Hold száma B

A meggondolatlan kiadásait gyakran nyomon tudják, követik. Ezért az ilyen emberek tudják, hogyan kell nyereséget elérni, de nem tudják, hogyan kell költeni, mert a 2-es a Hold száma ezért sok esetben változó az anyagi helyzetük. A 2-es szeret segíteni másokon, segít a közeli családtagoknak, szülőket és a gyermekeit.

Pénz száma 3-as a Jupiter a bőség számaF

Ez az egyik legszerencsésebb szám a pénzügyekhez. Jólétet és jólétet hoz számára. Jó betéteket tenni, mivel a nyereség növekedni fog. Az ilyen emberek talizmánja minden számla, egy érme a 3-as számmal. Ha adsz egy kis összeget jótékonysági, ez minden bizonnyal hasznos lesz. Csak egy lehetőség nem hozhat sikert a pénzügyi kérdésekben tétlenség. Ideális esetben takarítson meg havi nyereségének 10-30% a-át az előre nem látható körülmények gyakran előfordulnak. Annak érdekében, hogy elkerüljék az adósságokat és a kölcsönöket, legyen pénzük egy "mínuszos hónapokra, napokra".

Pénz száma 4-es Uránusz száma H-föld szám

Stabil, nyereséget hoz. Nem képes nagy gazdagságot biztosítani, de a pénzügyek időben, fokozatosan megsokszorozódnak. A saját vállalkozásából származó pénz valószínűleg folyamatosan növekszik. Azok az emberek, akiknek 4-es van, tudják, hogyan kell nagy összegeket ártalmatlanítani, tudják az értéküket. Csak az a képesség, hogy keresni, egyértelműen célokat tűz ki, és elérni őket, segít, hogy egy tisztességes jövedelem, nem spontán szerencse.

A pénzgazdálkodás egyik alapvető törvénye a megfelelő befektetés. Mielőtt befektetne, értékelje a kilátást és az összes lehetséges kockázatot. Ha a kockázat meghaladja, a potenciális jövedelme próbáljon ki egy másik területet.

Pénz száma 5-ös a Merkúr száma C

A pénzügyi sikere a jó hangulattól, az önbizalomtól függ. Nincs adósság! Add el, amit csak akarsz. Élj a lehetőségeid szerint. Ha ebben a hónapban nem engedhet meg magának valamit, tűzzön ki egy célt, hogy a közeljövőben megvásárolja azt a dolgot.

Pénz száma 6-os Vénusz D

Az egyik legszerencsésebbnek tartják, mert a 6-os a Vénusz száma és egyben a pénz száma is. A 6 az átmeneti szám az anyagi javak és a szellemi világ között. Ezért a belső világod fejlesztése révén képes leszel növelni a jólétet. A 6-os embereknek jól fejlett intuíciójuk van, amikor fontos pénzügyi döntéseket hoz, hallgasson az ösztöneire.

Pénz száma 7-es a Neptunusz száma-I

A 7-es szám a Neptunusz száma ez a szám a pénz számmisztikájában kedvezőtlennek tekinthető. Szeretnek kockáztatnia, amikor minden forog kockán, nagy a valószínűsége annak, hogy üres zsebek maradnak. Azt tanácsoljuk az ilyen embereknek, hogy kerüljék azokat a létesítményeket, amelyek gyors győzelmet ígérnek. Továbbá, ne végezzen meggondolatlan vásárlásokat, ne adjon kölcsön nagy összegeket. A pénzzel, különös tisztelettel bánj. Pénzügyi kérdésekben hallgassa meg bölcs és tapasztaltabb emberek véleményét.

Pénz száma 8-asG-

A 8 a Szaturnusz száma és végtelenség száma. A keresetek ciklusát jelöli. A vagyon növelése segít a saját fejlődésébe történő befektetésekben. Ne költsön feleslegesen, ha hasznos vásárlásokat hajt végre, a szerencse folyamatosan mosolyog rád.

Kockázat! Ne félj, mert egy nap szerencse fog érni!

Pénz száma 9-es

Nem hordoz pozitív vagy negatív energiát, de ők sem lesznek szegények. Van elég pénzük ahhoz, hogy éljenek és kielégítsék a mindennapi igényeket. Az ilyen emberek átlagos társadalmi pozíciót töltenek be, nem különbözik. Ha ragaszkodsz az arany középértékhez a költségekben, viszonylag jól élhetsz. Bármilyen összeget is keresel, bőségben élhetsz. Ehhez elegendő megtanulni, hogyan kell megfelelően pénzt költeni.

Sorsmisszió Életfeladat száma!

Példa! 1948+10+3=26=8-a Szaturnusz száma

A példánkban bemutatott személynek 8-as a sorsmisszió száma, és mint látjuk az ő születési adataiban 2-db 8-as van. Életem folyamán voltak veszteségek, de mindig talpra álltam, mert ha veszteség ért le poroltam magam és tovább mentem!

A számmisztikában a 8-as a pénz és a siker, és a bukás száma.

Hatása egyértelműen negatív, és pozitív, különösen akkor, ha céltudatosak és elszántak vagyunk. A 8-as számban benne van a veszteség is.  Egyszer fent, egyszer lent. Viszont ezek az energiák gyorsan mozognak, gyorsan váltakoznak. De ők megkapták az erőt a nehéz helyzetek megélésére, bármikor, bármilyen helyzetben talpra áll, és miután leporolja magad, már megy is tovább.

A Sorsszámunkat úgy kapjuk meg, ha a születési dátum számait egyenként összeadjuk, melynek eredményeként többnyire egy kétjegyű számot kapunk (ez a Sorsmisszió száma, de életfeladatnak is mondja nagyon sok számmisztikus), melynek számait addig adjuk össze, míg egy egyjegyű számot kapunk (ez lesz a Sorsmisszió száma).

Nézzünk egy másik születési adatot is.

1970+2+4=23=5

A második személy száma 5-ös.a Jupiter száma

Nézzük a számokat, hogy mit jeleznek

1. Életfeladat: Kreativitás és önbizalom

Anyagiak

Szerencsés szám az anyagiak tekintetében, egyenes úton és zavartalanul áramlik felé a pénz. Valahogy mindig jól alakulnak körülötted a pénzügyek. Ha új munkahelyre mész, akkor sikerül kialkudnod egy jó fizetést, ha üzleti vállalkozásba kezdesz, akkor is biztos, hogy már az első hónapokban nyereséggel zársz. Úgy tűnik, a pénz zavartalanul áramlik feléd, de ezt a saját hozzáállásodnak is köszönheted, mert van elég önbizalmad, és bízol magadban. Mivel ambiciózus vagy, mindig rátalálsz az újabb és újabb pénzforrásokra, ha esetleg az egyik akadozni kezdene. Hiszel abban a mondásban, hogy „Segíts magadon, Isteni is megsegít”, és ez úgy tűnik, működik is. Mindig keresed a lehetőségeket, és tettre készen állsz a dolgokhoz.

2. Életfeladat: Együttműködés és egyensúly

Anyagiak

A 2-es misszió számúak felé jobbára csak csordogál a pénz. Nem igazán vagy elégedett az anyagi helyzeteddel, de valahol beletörődsz, hogy nem tudsz előrébb jutni. Ha munkahelyet váltasz, akkor is gyakran a cseberből-vederbe érzést éled át. Az is jellemző lehet, hogy a munkahelyeden hitegetnek, hogy majd kapsz fizetésemelést, majd jobb pozícióba kerülsz, stb., de soha nem válnak valóra ezek az ígéretek. Te pedig csak vársz, és vársz. Talán épp ez a baj, hogy valamilyen szinten tétlen és beletörődő vagy. Nem bízol magadban eléggé, és ez okozza az anyagiak szűkösebb jelenlétét az életedben, és az is akadályozó tényező lehet, hogy túlságosan ragaszkodsz a biztoshoz, és nem mersz nagyot álmodni. Ha ők örökölnek, egy céget azzal sem tudnak mit kezdeni, mert az irányítás nem az ő feladata.

3. Életfeladat: Önkifejezés és érzékenység

Anyagiak

Érdekes görbét mutat a pénz feléd való áramlásának a diagramja. Nem éppen egyenletes vonal, inkább hektikus kiugrások és völgyek jellemzik. Hol nagyon jól keresel, hol pedig szűkölködsz, és nem jön össze semmi. Hogy lehet ez? A 3-as számból adódó ingadozó energetika a pénzügyekre is hatással van. Néha kirobbanóan kreatív és lelkes vagy, tele vagy ötletekkel, és meg is valósítod azokat. Ilyenkor beindulnak a dolgaid, és elkezd intenzíven áramolni feléd a pénz, máskor azonban leülsz, és passzivitásba merevedsz. A sikeres időszakok rövid távúak, és mindig egyfajta elakadás vagy visszaesés következik utána. A kiegyenlítettséget úgy tudod elérni, ha félreteszel a jobb időkben, hogy a nehezebb időszakokat ne kelljen nélkülözésben megélned.

4. Életfeladat: Stabilitás és fejlődés

Anyagiak

Az anyagi helyzeted olyan, mint egy felfelé ívelő vonulat. Lehet, hogy mélyről indul, de egy folyamatos fejlődés és előrehaladás mutatkozik, és végül igen magasra juthatsz. A pénz fokozatosan, de folyamatosan egyre több mennyiségben áramlik feléd. Ez a minta a 4-es számból adódik, hiszen te is a következetesség és a kitartó munka híve vagy. Nem jellemző rád, hogy hektikusan belekapsz valamibe, aztán abbahagyod és mást kezdesz el. Ha elindulsz egy úton, akkor következetesen kitartasz, és minden tőled telhetőt megteszel a siker érdekében. Az akadályokat is jól veszed. Ennek eredménye pedig egy megbízható és stabil pénzügyi áramlás.

5. Életfeladat: Szabadság és önfegyelem

Anyagiak

Ha szeretnénk képekben megjeleníteni azt, hogyan áramlik a pénz hozzád, akkor valahogy így tudnánk lefesteni a folyamatot: a pénz nem áramlik feléd, hanem az öledbe pottyan. Az 5-ös olyan, mint egy szerencsemalac. Vagy az egyik ismerősöd ajánl be egy jó állásba, ahol az átlagnál jóval többet keresel, vagy te magad találsz rá az aranytojást tojó tyúkra, egy biztos, valamilyen módon biztos, hogy belenyúlsz a tutiba. Olyan pozitív kisugárzással és életszemlélettel rendelkezel, hogy ezt az élet is meghálálja. A görcsösségtől és félelmektől mentes optimista hozzáállásodnak köszönhetően kis túlzással, de szinte az öledbe hullik a pénz. Nem kell érte keményen megdolgoznod, és örömmel végzett munkával keresed meg a mindennapi betevőt.

6. Életfeladat: Ideák és elfogadás

Anyagiak

Sokáig és keményen kell dolgoznia, de élete második felében tisztességes tőkével büszkélkedhet. A pénz finoman szólva is eléggé bizonytalanul áramlik feléd. Mivel 6-osként nem fontos számodra a pénz, nem is törődsz azzal, hogy sokat keress. A szolgálat száma nem kedvez az anyagiaknak, gyakran szerény körülményeket sikerül csak megteremteni. Mivel a pénz is energia, ahhoz áramlik, aki szereti, akinek fontos. Mivel benned van egyfajta ellenállás az anyagiak felé, ezért akadozik a pénzáramlat. Ez azonban téged, cseppet sem zavar, hiszen mindennél fontosabb számodra, hogy olyan hivatásod legyen, - még ha nem is fizetik meg, - amit szívvel lélekkel tudsz csinálni, és lehetőleg közben másokon segíthetsz. Nem akarsz te meggazdagodni, az átlag anyagi körülmények között is elégedetten tudsz élni, és jól be tudod osztani a keveset is.

7. Életfeladat: Bizalom és nyitottság

Anyagiak

Egy kicsit ellentmondásosan viszonyul a pénzhez és ez meglátszik azon is, ahogy a pénz áramlik felé. A 7-esnek nem túl jó a pénzzel való kapcsolata, ezért jellemzően szakadozva, csörgedezve, áramlik felé. Nem jelent értéket számár a pénz, nem akar a fogyasztói társadalom értékrendjével azonosulni, de a számlákat sajnos neki is be kell fizetnie. Bölcsész hajlamától valahogy teljesen távol áll az üzleties szemlélet, valahogy nehezen találnak egymásra a pénzzel.

8. Életfeladat: Jólét és hatalom

Anyagiak

A pénz áramlása a 8-as esetében elég jónak számít, de gyakran görbe utakon érkezik. Nagyravágyó és türelmetlen habitusából eredően állandóan keresi az üzleti lehetőségeket és a gyors meggazdagodás esélyét. Szinte a pénz bűvöletében él, megszállottan vágyik rá, és ezzel meg is teremti magának a luxus életszínvonalat. A pénz manőverek által, zavaros utakon, homályos forrásból érkezik, de egy 8-as számára az a lényeg, hogy dőljön a lé. Még akkor is homályos üzletelgetéseket folytat, ha jó állása van. Mindig talál valami külön utat, külön forrást, amin keresztül extra jövedelem áramlik hozzá. Ha 8-as a száma mindig lesz annyi, amennyire személyesen szüksége van a kényelmes élethez.

9. Életfeladat: Teljesség és bölcsesség

Anyagiak

A 9-es felé teljesen kiszámíthatatlan módon áramlik a pénz, az ő esetében két esélyes a dolog: vagy igen, vagy nem. Bár szerencsésnek mondható, és szinte kódolva van a jólét, mégis előfordulhat, hogy egyáltalán nem tartja fontosnak az anyagiakat, és semmiféle erőfeszítést nem tesz annak érdekében, hogy előrébb jusson. Fittyet hány a fogyasztói társadalom trendjére, és szinte társadalmon kívüli életet él, szerény körülmények között. Ez azonban igen ritka, mivel a 9-es rezgés elég pozitív ahhoz, hogy még akaratán kívül is jó anyagi körülmények alakuljanak ki körülötte. Lehet, hogy egy párkapcsolat által kerül jó körülmények közé, de az is lehet, hogy sikerül olyan állást találnia, amelyet szeretettel végez, és még jól meg is fizetik. A 9-eshez gyakran csak úgy jön a pénz, mint egy ajándék.

Mindig lesz annyi pénze, amennyire szüksége van, de nem személyesen, hanem arra az üzletre vagy projektre, amelyre minden energiáját fordítja.

Megjegyzés

Ha, úgy érzi, hogy nincs, elegendő pénze gondoljon előre mindenre, amire szüksége van, és milyen mennyiségben, és beszéljen erről a felsőbb erőkkel, kérje meg őket, hogy segítsenek. Hamarosan kap egy jelet, hogy hová menjen, és mit tegyen, hogy a közeljövőben milliomossá váljon! Ha nagy nyereség nem lesz a számláján, ne csüggedjen, ez azt jelenti, hogy egyszerűen nincs szüksége rájuk, teljesen más küldetése van ebben az életben.

A 11-es és 22-es szám tulajdonosai egy kész programmal születnek, amely egy különleges életfeladat teljesítésére.

                                                     Vége a negyedik  bejegyzésnek

                                                                    Ötödik  bejegyzés

                                 Különleges jellemvonások!

 A különleges jellemvonások számának értéke a születési név betűihez rendelt számoknak felel meg.

Példa: a Nevünkben a betűket összeadjuk, és lesz a különleges jellemvonásunk.

E SZ E N Y I   E R Z S É BE T

15-BETÜBŐL ÁLL a NÉVSZÁMOM=1+5=6

Összesen 15=6

F  E  K  E  T  E  G  Y  U  L  Á  N   É

Összesen:13=4

5.2.4 A különleges jellemvonások számainak jelentése

         (betűk száma)

 Jelen esetben az érintettek azon különleges jellemvonásairól van szó, amelyek viszonylag rendszeresen a felszínre kerülnek, és amelyek általában a tudatalattiban rejlenek.

1-es különleges jellemvonások

Az érintettek aktívak és haladó szelleműek, szívesen állnak a figyelem középpontjában. Elég sok kreativitással rendelkeznek, de egy adott témában eléggé érdekeltnek kell lenniük, hogy ezt a kreativitást helyesen alkalmazzák.

2-es különleges jellemvonások

Erős érzelmeik vannak, könnyen megsértődnek és mindent megkísérelnek annak érdekében, hogy érzéseiket mások elől elrejtsék. Ilyen módon akarják elkerülni a vitákat és az összeütközéseket.

3-as különleges jellemvonások

Nagyon sok energiával bírnak, amelyet azonban sokfelé ágazó érdeklődésükkel szétforgácsolhatnak. Nem tesznek meg mindent annak érdekében, hogy befejezzék azt, amit egyszer már elkezdtek.

4-es különleges jellemvonások

Meg lehet bízni bennük, és ritkán mondanak többet, mint amennyit egyébként is akartak. Szinte semmiben sem látnak hiányt

5-ös különleges jellemvonások

Szeretnek szórakozni, szeretik a változatosságot és a sokszínűséget is. A problémákban olyan kihívásokat látnak, amelyek igazán izgalmassá teszik az életet.

6-os különleges jellemvonások

Szeretik a vendégeket, különösen náluk, otthon. Romantikusak és közvetlenek. Szeretnék másoknak megmondani, hogyan kellene megoldaniuk a problémáikat.

7-es különleges jellemvonások

Szeretik a nyugalmat és a békét. Műszaki adottságokkal bírnak, képesek szétszedni és újra összerakni a dolgokat. Keveset beszélnek, gondolataik gyakran túl sokáig köröznek ugyanazon téma körül.

8-as különleges jellemvonások

Kreatívak, aktívak és sokra tartják, ha mások is betartják a megállapodásaikat, mivel ők maguk állják a szavukat. Vezetői képességeik miatt domináló tulajdonsággal bírnak és általában nagyon sok önbizalmuk van.

9-es különleges jellemvonások

Nem szívesen hagynak elintézetlen dolgokat. Törődnek másokkal, gyakran a saját költségükre is, és idealista álmodozók. Gyakran hagyják, hogy mások lehengereljék őket vagy, hogy hallgatásra kényszerítsék őket. Indulatosságuk gyakran kritikus helyzetekbe sodorhatja őket. Jelenlétük gyógyító hatással lehet másokra.

11-es különleges jellemvonások

Mások vonzzák őket, másrészről pedig az ő energiájuk is másokat. Ha nem tudják magukat megfelelő módon kifejezni, akkor lehet, hogy idegesek lesznek. Nagyon érzékenyek és számos ösztönös megérzésük van. Gyakran magukévá teszik mások gondolatait.

22-es különleges jellemvonások

Jellemükre az érzékenységük a legjellemzőbb. Lényegében, nagyon pontosak, de túláradó energiájuk miatt olykor szórakozottak is lehetnek. Számos problémás helyzetben sikerül harmóniát teremteniük.

                                              Vége az ötödik  bejegyzésnek

                                                        Hatodik bejegyzés

                                             Hiányzó számok a névből.

                                       A hiányzó betűk jelentése, értéke szerint

Minden egyes szám egy olyan karmikus leckét jelképez, amelyet még nem tanultunk meg. Ezért jelenlegi életünk jelenti a korrekció lehetőségét. Ha egy szám vagy számok hiányoznak a képletből, az azt jelzi, hogy egyik vagy több előző életében túlzásba vitted vagy elkerülted a szóban forgó lecke elsajátítását. A számmisztika vezérfonalként szolgál tapasztalati fejlődésünkhöz.

Mint ahogy említettem, a képlet minden számának van karmikus vonatkozása. A hiányzó számok segítségével határozható meg, hogy ebben az életben melyik leckének kell a legnagyobb figyelmet szentelni. A hiányzó számok értelmezésekkor felfedezhetjük, hogy milyen fontos betekintést engednek személyiséged és viselkedésed valódi természetében.Az életkor előre haladtával, bizonyos energiák kezdenek összeolvadni, és saját identitást öltenek magukra.

  Ha 0 a karmikus szám

Ha egyetlen szám se hiányzik a nevedből, az azt jelenti, hogy nincs is karmád? Ne reménykedj benne! Azért vagyunk itt, hogy életünkkel az egyensúly megvalósítása felé törekedjünk. Ha a nevedből nem hiányzik egy szám, sem vagyis 0, az arra utal, hogy fejlődésed során elérkeztél tudatosságod egyik fordulópontjához, egy viszonylag harmonikus helyzethez. Lehetőséged lesz belül eldönteni, hogy merre haladj tovább, és közben nem kel az egyes karmikus számokra jellemző erőteljes hatásnak megfelelned. Amikor karmád befejezéséhez közelítesz, karmikus számként a 0 arra utal, hogy minden másokkal kapcsolatos leckét elsajátítottál és megértettél.

Példa

A saját lánykori nevemmel mutatom be a nevemből hiányzó számokat.

  1. lépés

A lánykori nevünkkel számolunk!

Példa:

E

S

Z

E

N

Y

Í

E

R

Z

S

É

B

E

T

 

5

1

8

5

5

7

9

5

9

8

1

5

2

5

2

 

                     A nevemből hiányzó számok a következők!

Hiányzó számok: a 3,4, 6, (ezekre a számokra lesz most szükség)

2. lépés
Most add össze egyesével a nevedből hiányzó számjegyeket.
3+4+6= 13

Az én nevemből, hiányzik a 3,4,6,

Mélyen vágyok az érzelmi megelégedettségre. Ugyanakkor a tudattalan mélységeiben érzelmi félelmek bújnak meg, és néhány megrázó életeseményre lesz szükségem ezek tudatos tartományokba való emlékezéshez. Kényelmes otthonra és stabil házasságra vágytam, vágyok, ám a lényem belsejében van valami, ami mégsem engedi meg, hogy bármelyikhez is kötődhessek. Magányosnak és egyedül érzem magam még olyankor is, amikor sokan vesznek körül.

6-os szám hiány a névből

Az életem folyamán valóban sokat foglalkoztam azzal, hogy vajon mivel lehetne megkönnyíteni az emberiség életét. Az elmúlt években ismét egyre jobban foglalkoztat, hogy miért ilyenek az emberek. Életem folyamán valóban olyan a munkám van ahol gyerekekkel, felnőttekkel egyaránt foglalkozom. Jó közérzetem szempontjából elengedhetetlenek a barátságok, és életem nagy részében mellettem is van néhány nagyon kedves jó barátod. A szerelemben és romantikus kapcsolatban gyöngéd, törődő, megértő vagyok. Számomra sokkal fontosabb egyetlen, sikeres kapcsolat, mint a sorozatos kaland. Ez az érzelmi igényem, szenvedések forrása is lehet, amikor esetleg kiderül, hogy partnerem nem osztja –ezt a hívatásomat. Mivel a 6-os szorosan kötődök az otthonomhoz és a családomhoz. Életem folyamán sok felelősség nehezedett a vállamra, és ez így volt.

4-es hiánya: a szerelemben és a házasságban heves természetű vagyok, de társamhoz, családomhoz hűséges vagyok. Amikor munkában rosszul mennek a dolgok, és amikor társamtól nem kapok kellő támogatást és biztatást, ki vagyok téve olyan csalódásnak, akkor büszkeségemet és önértékelésemet kész vagyok felépíteni. Ha elköteleztem magam, lelki ismeretes társ vagyok, akire mindig számítani lehet. Büszke vagyok az otthonomra, családomra, és tulajdonomra, és keményen dolgozom azért, hogy családomnak mindent megteremtsek.

 Ha összeadjuk a hiányzó számokat 3+4+6=13 

Felhalmozott karma száma:13

A baráti kapcsolataim miatt valószínűleg sok bánatban és csalódásban lesz részem, vagyis volt, és vannak most is. A kialakuló barátságaim többsége erős és hűséges, de élet tartalmát tekintve viszonylag rövid. Nem ellenségeskedések vagy sértődések vetnek véget, egyszerűen csak arról van szó, hogy a sors szálai másként rendeződnek. Ilyenkor szomorúan töprengek a megbontó körülményeken. A házasságom és romantikus kapcsolataim periodikus ismétlődéssel szolgáltatták a csalódásokat. Szerelemben hűséges és szenvedélyes vagyok. Életem folyamán átestem egy szomorú szerelmi kapcsolaton, házasságon (férjem korai halála) amelynek vége után a munkám felé fordítottam a figyelmemet. 

A szerelemben sok szenvedés várhat rám, mert természetemből eredően egyfajta érzelmi feszültség jellemez, ami nem engedi meg, hogy teljes mértékben ad és elfogadjam a szeretetet. Ezért a szeretet megléte mellett is bekövetkezhet, bekövetkezett a társtól vagy a családtól való meglepő elidegenedések. A felhalmozott karma számának segítségével rálátást kaphatunk arra, hogy a karmikus számok dinamikája többnyire egész életünk során tudat alatt nyilvánul mag. Közöttünk talán csak egy néhány olyan lehet, amely nyilvánvalóan tudatos jellemvonásokban jelenik meg. A felhalmozott karma száma utal egy csomó olyan hajlamokra, amelyekre előző személyiségeinken keresztül tettünk szert.

 Ezek némelyike még most is ott lehet a tudatalattink mélyén, és megnyilvánulhat jelen személyiségünkön keresztül. E-jellegzetes hajlamunkat életünkben tudatosítva a velük kapcsolatos negatív energiát átalakíthatjuk, és pozitív megnyilvánulásait személyiségünkbe építhetjük. Ezzel nagyobb esélyt kapunk az önmegvalósításra és teljesebb életre. Abban az esetben, ha ezt nem tesszük meg, a múlt terhe visszahúz bennünket, és nem leszünk képesek megvalósítani azt, amit erre az életre

                                           A Névből hiányzó számok

Mi az a hiányzó szám?

Azokat az 1-től 9-ig terjedő számokat, amelyek nem jelennek meg a névszámodban azt, hiányzó számoknak nevezzük. A hiányzó számok gyakran jelzik a hiányzó számok jeleznek néhány fontos leckét is, amelyet az embernek meg kell tanulnia, vagy esetleg néhány fontos szokást, amelyet az embernek ki kell alakítania ahhoz, hogy kiegyensúlyozottabb életet élhessen. Mások számára ez jelzi a másik személy hiányosságait, és ezzel azt üzeni, hogy toleránsnak, megértőnek és támogatónak kell lenni. És akkor talán segítő kezet nyújthatnak egy olyan személy keresésében, aki azért küzd, hogy kifejlessze valamelyik hiányzó tulajdonságát.

Mindenkinek hiányzik legalább egy-két szám a születési dátumából vagy nevünk alapján készített számmisztikai táblázatunkból. A születési, évet, hónapot most nem nézzük, csak is kizárólag a Névhiányzó betűit nézzük meg. A felhalmozott karma számát az összeadott név szám hiánya jelzi.

1-es szám hiánya

Erős akaratú személyekkel találkozol, akikkel szemben meg kell küzdened saját hitedért és a biztosságodért. Sok próbát kapsz, hogy megerősíthesd egyéniségedet. Ha javadra oldod meg őket, észre fogod venni, hogy egyre tiszteled mások akaratát és egyéniségét. Ez az eltérő akarat közötti együttműködés első lépcsője.

2-es szám hiánya

Az élet kifejezetten kritikus és kicsinyes embereket sodor eléd. Látszólag igaztalan vádak és szóbeszédek támadásait kell elviselned. A negativitás otthonodba is elkísér. Tanulj meg jobban odafigyelni a részletekre, és apró személyes dolgaidra. Amikor másoknak akartál megfelelni, elveszítetted egyéniségedet, ezzel együtt szem elől vesztetted saját véleményedet és hitedet is.

3-as szám hiánya

A 3-as számú energia a kreativitáshoz, a kifejezéshez, az interakcióhoz, a szórakozáshoz, az előadó művészethez, a barátságos és örömteli természethez, a romantikához kapcsolódik. A név számomból hiányzik a 3-as, de a 2-es vagy 5-ös szám szerepel az alapszámokban, ezért rendelkezem e tulajdonságokkal.

4-es szám hiánya

Hajlamos a kanyarokat levágni, így könnyen kiábrándulttá válhat, vagy egyenesen elbukhat. Szervezés, részletek, tanulás. Ezeket kell életébe beillesztenie. Tanulja meg az önfegyelmet, jobban figyeljen a rendre és a rendszerre. Figyeljen a részletekre, lassítson (a minőség fontosabb, mint a mennyiség). A sikert szilárd alapozás előzi meg. A dolgokat csak jól érdemes csinálni és mindenért érdemes megdolgozni.

A 4-es hiánya gyakran jelent problémát az egészségben (gyakori fájdalmak, gyengélkedik és gyermekkorában fantom fájdalmai lehetnek.

5-ös szám hiánya

Az 5-ös hiányában borúlátó, pesszimista személyiség válhat belőle. A következmények nélküli kockázatvállalás hajtja előre, emellett azonban rendkívül anyagias is lehet. Nem szereti, a feltűnést szeret háttérben maradni. Visszahúzódásra készteti az egyént nincs önbizalma. Fél a változásoktól, kevés a képzelőereje. Nemcsak a változásoktól fél, hanem az egyéniség szabad kibontakozásától is. Az 5-ös hiánya miatt borúlátó, pesszimista személyiséggé válhat.

6-os szám hiánya

Téged az foglalkoztat, hogy vajon mivel lehetne megkönnyíteni az emberiség életét, valószínűleg olyan helyre kerülsz, ahol ennek szentelheted magad.  Jó közérzeted szempontjából elengedhetetlenek a barátságok, és életed nagy részében melletted is van néhány nagyon kedves jó barátod.  A hűség számodra mindennél fontosabb. Hajlamos vagy viszont egy rossz házasságban, is mint, hogy át keljen menned egy válással kapcsolatos jogi és érzelmi megrázkódtatáson.

Ha a képletében egyáltalán nem található a 6-os szám, akkor egyensúlyozza a rossz oldalát a többi szám pozitív erejével!

7-es szám hiánya

Lehetséges, hogy hiányzik a mély megértés, és hajlamosak lehetnek felszínes következtetésekre. De ha a 9-es szám szerepel az alapszámaidban, akkor lehet, hogy rendelkezel néhány ilyen tulajdonsággal. Ha viszont nincs a névben 9-es, akkor szűkszavúvá, beképzeltté, elszigetelve és időnként súlyosan szarkasztikussá váltál. Ezt követően elvesztetted a kapcsolatot az egyszerű, napi emberi tapasztalatokkal szerelem, játék, humor, öröm és nevetés, stb.

8-as szám hiánya

Az élet olyan helyzeteket hoz, amelyek próbára teszik tekintélyedet és hatalmadat. Felkel vállalnod a felelősséget a saját pénzügyi és üzleti ügyeidért. Könnyen megeshet, hogy nagy pénzekhez jutsz, amit azonban hirtelen el is veszíthetsz és veszteség miatt nagy fájdalmat érzel. Ahogy vezetői képességeddel egyre érettebb módon bánsz látni, fogod, milyen sokan hajlandók együttműködni veled.

9-es szám hiány

Az egyik legnagyobb kihívást rejti ez helyzet, mert meg kell kel tanulnod felismerni és elengedni önkorlátozó bizonytalanságaidat. A birtokló természetedet és azokat, kapcsolataidat, amelyek többé már nem fejlődésednek megfelelő irányban visznek. Mélyen vágysz az érzelmi megelégedettségedre, de csak akkor, ha hiányzik 6-os szám!

Következik, a névből hiányzó összeetet számok

A nevünk hiányzó számait összeadjuk, és ez lesz a felhalmozott karma száma.

10-es Összetett szám

PL:7+3=10

Nagy ötletekkel és kezdeti lelkesedéssel rendelkezel, de tudatalatti félelmeid megakadályozhatják terveid megvalósítását. Temperamentumodban furcsa ingadozás figyelhető meg: hol túlzott magabiztos vagy, hol pedig teljes bizonytalanság. A áradozol,a másik pillanatban pedig már csakis önmagaddal tudsz foglalkozni  egyik pillanatban az emberiség javát szolgálod hatalmas tervekkel

Hiányzó számok összege: 4+8=12

Az élet számtalan olyan helyzetet olyan helyzet teremt, amelyben áldozatot kell, hoznád. Ezeket tudatosan fel kell, ismered, és megfelelő módon kel kezelned, különben egy tudatalatti minta alakulhat ki belőle. Ez utóbbi kijelentés, mélyebb össze függőségei miatt esetleg nehezebben érthető. Arról az állandó megérzéseidről van szó, hogy mindent, amivel csak rendelkezel, akár holnap elveszítheted. Ezzel kapcsolatos állandó érzelmi gyűrődéseid végül elvezetnek önmagad megismeréséhez és érzelmeid kifejezéséhez. Veled született drámai érzékkel rendelkezel olyan, mint egy színész a színpadon. A munkában általában olyan beosztásba kerülsz, amelyben egy csomó plusz munkát kel végezned, sokszor a színfalak mögött, miközben a tapsot mások aratják le, és a kinevezéseket kapják.

15- ős összetett száma:

A karmikus felhalmozási szám perspektívát ad az egyének általános reakciójára a szükséges súlyára tanulságokat jeleztek. Hangsúlyozni kell, hogy a karmikus számok dinamikája többnyire kifejeződik életünkön keresztül tudat alatt. Csak kevesen válnak nyilvánvalóan tudatos vonásokká a nem tudatos személyiségben. Az önnövekedés elsődleges célja, hogy ezeket a tudattalan problémákat a tudatba hozzuk, hogy felismerjük és megoldjuk őket. A karmikus felhalmozási szám számos korábbi személyiségen keresztül megszerzett hajlamra utal. A legtöbb ezek közül továbbra is a tudatalattiban maradhatnak, és az aktuális személyiségen keresztül felfedik magukat. Ezen tulajdonságok felismerésével tudatosan át lehet alakítani a negatívat és integrálni a pozitív vonásokat a jelen életébe.

13-as összetett száma

Talán ennél a számkombinációnál jut a legtöbb figyelmed a munkamorálra. Korábbi életedben esetleg nem a legjobb képességeid szerinti teljesítményt nyújtottad, vagy önző céloktól vezérelve dolgoztál. Bekel fejezned azt a munkát, amelynek befejezéséért jöttél. Képes vagy rá mégis gyakran feladod vagy megpróbálod elkerülni a végzett munkáddal járó felelősséget.  Ez a szám felhívás arra, hogy tanuld meg szeretni a munkádat, találd meg benne az örömödet, és egészséges tisztelet alakíts ki magadban a munkafigyelem iránt. Lehet, hogy amit csinálsz, az nem képvisel túl nagy értéket a társadalom szemében, ám általa meg tanulsz olyan emberként szolgálni, aki képes volt ráhangolódni a Földdel kapcsolatos isteni tervre.

16-összetett száma

Mintha örökké hátra felé néznél, és azt lesnéd, mikor ér utol valami katasztrofális és váratlan dolog, mikor támad fel a házasságodban, munkádban, személyes életedben a vihar. Az univerzális törvények mélyebb tanulmányozásának segítségével erősebb hitet kell kialakítanod önmagadban. Bár sokat foglalkozol az érzelmi dolgaiddal, a konkrét helyzetekben mégis hajlamos vagy elhamarkodottan és következetlenül viselkedni. Impulzivitásodat nem annyira fizikai nyugtalanságod, mint intellektuális beállítódásod okozza. Érzelmeiddel csak azt követően tanulsz meg bánni, hogy életednek néhány váratlan negatív történését megélted.

24- összetett száma

Azt fogja tapasztalni, hogy sok időt tölt aggodalommal, tűnődéssel, és talán sok érzelmi időt veszít álmodozásban és vágyálomban. Rengeteg érzelmi zavart körülötted. Sok erőfeszítés tesz azért, hogy megpróbáljon segíteni a tehetetleneken. Hosszú időbe telhet, amíg rájön, hogy mennyi segítségre van szüksége és hogyan érzelmileg kimarad önmagadból és másokból. Irreális életmegoldásokba keveredhetsz és készségesen ad tanácsot, miközben fogalma sincs, hogyan oldja meg saját elhibázott lépéseit az élet útján.

33-as különleges jellemvonások

Nagyon sok energiával rendelkeznek, amely olykor átcsaphat idegességbe és unottságba is. Nagyon aktívak tudnak lenni, különösen a tanácsadás területén. Problémák megoldása esetén közvetítőként fontos szerepet játszhatnak.

                                            Vége a hatodik bejegyzésnek

                                                           Hetedik bejegyzés

Királyi csillaga numerológia képletben.

A királyi csillagok a legszemcsésebb a számmisztika képletükben. Királyi csillag az asztrológiában is meg található. Az asztrológiában nem számokkal található.  Oroszlán királyi csillaga Regulus M Vénusszal együtt áll a közelsége azonban azt jelzi, hogy nagy próbálkozásokon keresztül elérhetem a célomat, próbákat és a szellem erősítését. (Ez nekem is van és valóban így van). De térjünk vissza a Királyi csillag számaihoz. A 23-as szám sok szempontból nagyon különleges, és az egyik legszerencsésebb szám a numerológiában. PL:1970+2+4=23.

A 23-as számot vizsga időszakban, vagy állás interjúra mennek érdemes a tenyerükben írni, hogy sikeres vizsgát tegyenek. Anno én is a tenyeremben írtam, amikor vizsgáztam és sikeresen levizsgáztam. Természetesen minden a szerencsén múlik és az „égieken” próba szerencse! Négy királyi csillag szám van a 23-as számon kivel.

Négy királyi csillag védi földünket. Ezek 23, 37, 51, és van még egy szám, ami 65. a fent említett négy szám nagyon erős szám a numerológiában, és nagymértékben befolyásolhatja az ember szerencséjét. Négy szám közül az első legkívánatosabb szám a 23 ! A 23-at mindenki használhatja, bármilyen dátumon született személy számára kompatibilis.

 

 A 23-as szám szerepelhet a nevük összetett számában, személyiség szám, szívszám és így tovább. A 23-as számot sokféleképpen bevezethetjük az életükbe, és sikeressé válhatnak az általuk használt területen. A 23-as mezszámú sportolókról azt mondják, hogy az egyik legjobbak a maguk területén, mivel a 23-asoknak mindenhez hasonló erejük van, hogy hírnevet szerezzenek. Ha valakit 23-nak neveznek, az képessé teszi őket arra, hogy bármit elérjenek az életben, minden örömet megadnak nekik. A 23-as névvel vagy a fent le írt életfeladattal valóban sikereket ért el az életben. A valós életből sok példa van, akinek 23-a van a nevén, vagy a vállalkozása, vagy a szakmája, és tömegek körében értek el! Ez valóban egy csillagszám a numerológia területén. Név számban vagy bár hol találja ezt a számot, azt is jelenti, hogy 23-éves korában jó dolog történik vele. Mind a 4- számot nézhetjük, és ha túl vagyunk már ezen az életkorunkban, akkor gondolkodjunk el, hogy mi történt velünk ebben az életkorban. Sok sikert!

                                                       Vége a hetedig bejegyzésnek

                                                 

                        

                                                  

                                

                          

                                          

                                               

 

 

                                    

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.